Carlo, oude vriend, vertel me, welke projecten heb je gedaan?

Wat dacht je van Kit om je weer te begroeten, bedankt voor je interesse in mij en in wat ik doe.

Op dit moment ben ik in voorbereiding voor mijn eerste wedstrijd van het jaar die de Europa Orlando Pro zal zijn op 20 mei en later reis ik op 10 juni naar Miami Muscle Beach.

Ik begrijp dat je nu bij Pepe Paredes van Sport Nutrition bent, hoe is dat gebeurd?

Ja, ik maak deel uit van het Sport Nutrition-team. Het contact werd gelegd na mijn vertrek vorig jaar met mijn vorige team (sponsor) via Charro Lomelí, die ik hem durfde te schrijven om hulp te vragen fitness om steun te vinden om dit jaar te blijven concurreren, wat me op een zeer attente en eenvoudige manier kennis liet maken met een geweldig persoon, degene die je al noemde (Pepe Paredes) die zonder aarzeling accepteerde mij als onderdeel van zijn team, en gaf me zijn steun voor deze twee wedstrijden waar ik op het punt sta deel te nemen.

Ik herinner me dat ik je interviewde toen je twee jaar geleden je Pro-kaart won op het North American Championship en daarna de derde plaats behaalde op de Pittsburg Pro Show 2016. Wat ging er door je hoofd toen ze je belden in de frontlinie?

Er zijn veel gevoelens, tegelijkertijd moet je ze op dit moment verbergen om een ??goede presentatie op het podium te hebben, waarbij je vooral veel zekerheid toont.

Wanneer wist je dat deze sport een leven lang bij je zou blijven?

Ik werd verliefd op deze levensstijl en meer toen de resultaten in de competities vanaf het begin begonnen op te treden.

Ik moet u bekennen dat ik had gedacht om te stoppen met wedstrijden door het Noord-Amerikaanse kampioenschap te halen, maar hoe kon ik hierin niet doorgaan als ik later in mijn tweede jaar van competitie het selectieve nationale kampioenschap, Mr. Mexico Absolute won en een paar dagen later mijn beroepskaart in het buitenland.

Waarom is de Pittsburg Pro Show zo belangrijk?

Ik koos ervoor om daar mijn professionele debuut te maken omdat ik in diezelfde stad een paar maanden eerder de Pro-kaart had gewonnen en ik dacht dat het een goede strategie was om opnieuw te concurreren omdat de rechter uit hetzelfde gebied zou komen en ze zouden lokaliseer me gemakkelijker zonder me ooit de omvang en het belang van een wedstrijd als de Pittsburgh Pro voor te stellen, want na Mr. Olympia en de Arnold Classic is dit het belangrijkste evenement voor bodybuilding op professioneel en wereldniveau.

Wat heb je deze keer anders gedaan met je voorbereiding dan andere wedstrijden?

Om te beginnen veranderde ik mijn coach; Nu ben ik bij Ólitteken Alejandro Domínguez, het was een heel moeilijke beslissing om van coach te veranderen, maar ik wil niet alleen een concurrent zijn, maar ook een coach en daarvoor moet je blijven leren en wat beter dan een coach als Ólitteken dat met feiten heeft gedemonstreerd door zijn vrouw Sandra Grajales in zijn eerste jaar als professional naar Mr. Olympia te brengen en dit jaar heeft hij al zijn pas.

Het is een heel ander systeem waaraan ik me aanvankelijk moeilijk kon aanpassen, maar het was zeer effectief en ik verifieer het met resultaten in mijn lichaam, naast niet alleen afhankelijk van je coach, maar ook van hoe je de dingen doet ter voorbereiding.

carlo antonio2 CARLO ANTONIO BOVEN, VAN LAS TRICHERAS, ZIJN RUG EN ARMEN ROUTINE

Welk voedsel werkt het beste voor uw bloedgroep? Denk je dat dat een verschil maakt?

Ik denk dat het verschil in de manier van eten is dat de porties moeten worden teruggebracht tot tussen de 250 gram en 225 proteine, of het nu gaat om borst, visfilet, rundvlees of zalm en eiwitten om uitrekken te voorkomen, waarbij altijd de taille wordt verzorgd sinds in de divisie Men's Physique kwalificeren ze het als zeer smal, altijd vergezeld van micronutrienten die de groente en weinig koolhydraten leveren.

Maak 7 tot 8 maaltijden per dag om het metabolisme actief te houden en vermijd het kataboliseren van eten in een tijd tussen 2 en een half uur, maximaal 3 uur.

Welk voedsel neem je voor de dag mee dat gemakkelijk te bereiden is en je helpt je vetvrije massa meer te behouden?

Op dit moment ben ik nog geen twee weken verwijderd van wedstrijden, het is gebaseerd op kipfilets, tilapiafilet, eiwitten en groenten, en heb net een beetje rijst getraind om de energie die verloren gaat tijdens het trainen terug te winnen.

Geen kunstmatige zoetstoffen zoals suikervervangers (Splenda en Stevia), lichte frisdranken, kauwgom, eiwitpoeder, enz. Om ontstekingen te voorkomen en de taille te minimaliseren.

Wat voor soort lichaam heb je. Ectomorph?

Ik denk dat ik een Endoform ben, bij elke bereiding is het erg moeilijk voor mij om het vet te verliezen en als ik het dieet negeer, heb ik de neiging om het heel gemakkelijk te verhogen Ik beschouw mezelf niet erg genetisch sierlijk, maar daardoor geniet ik van een voorbereiding die ondanks dat ik een lichaamsbouw kan hebben om te concurreren, waardeer ik mijn inspanning meer.

U komt uit Puebla, hoe is de cultuur van bodybuilding en fitness daar?

Ik kom uit CDMX, maar ik woon in Puebla sinds ik 7 jaar oud was, dus ik beschouw mezelf als een concurrent van mijn AFFEP-federatie, aangezien ik sinds ik begon te concurreren altijd de steun had van Mauricio García, zijn president, om op nationaal niveau te concurreren en zelfs vorig jaar om op professioneel niveau te concurreren.

Het is een federatie met een behoorlijk niveau aan atleten die al heel lang erg prominent aanwezig zijn, zoals Héctor Aguilar, Leo Flores, Héctor Hutizil, Alex Hernández en natuurlijk Nora Prado, mijn verloofdeée en met wie ik begon in bodybuilding.

Wat was tot nu toe het meest lonende moment in je carriere?

Er waren er veel, maar degene die me het meest bewoog, zelfs tot tranen toe, was het winnen van het Nationaal Kampioenschap omdat ik het niet geloofde, ik dacht dat ik niet zou winnen, omdat ik niet de relaties, invloeden of hefbomen binnen de middelen om het al te bereiken Ondanks dat alles was het mogelijk. Van daaruit kwam Mr. Absolute Mr. en Pro-kaart.

Ik weet dat je vrouw, Nora, ook erg getalenteerd is en meedoet, koppels die samen trainen of dezelfde levensstijl delen en de neiging hebben om langer samen te blijven, denk je dat dit waar is? Hoe vermijd je schoppen in de meest stressvolle tijden?

Dat klopt, ze doet ook mee zoals ik al zei; We beginnen samen in het veranderen van onze levensstijl, waarbij we voornamelijk de slapeloze, de alcohol en het slechte voedsel achterlaten.

Het was tegelijkertijd dat we besloten om samen te gaan wonen, zij verhuisde naar CDMX en ik van het huis van mijn ouders naar een appartement samen.

Later, bijna tegelijkertijd, besloten we om te gaan concurreren en dat maakte dat we onszelf nog meer gingen disciplineren door de voorbereiding samen te nemen, door het dieet te bereiden, samen te trainen en vooral te genieten van de competities en triomfen die ons alleen werden gegeven.

Als anekdote vertel ik je dat we in ons eerste jaar dat we meededen naar alle competities zouden gaan, of het nu staat, gemeente, enz. Waren, we gingen zelfs naar twee per week, we gingen zelfs naar Monterrey, de spoorweg, Nayarit Copa Vizcaya, Querétaro, onder andere in Mexico City (diverse evenementen). Dit alles maakte de relatie elke keer sterker. Tot op de dag van vandaag zijn we toegewijd en hebben we plannen om te trouwen en samen een gezin te stichten.

'Ik deel met u de routine die ik voor u heb vastgelegd, van mijn coach Ólitteken Domínguez:

ROUTINE VOOR RUG, TRAPEZIUM EN BICEPS:

Individueel

–Pullovers met touw: 7 series van 12 herhalingen, maximaal 30 seconden rustend tussen series (7 x 12)

Individueel

–Remo naar 1 hand met halter: 1e., Serie van 12 herhalingen, 2e., 10 en 3e., 8 herhalingen en de 4e. En als laatste: 8 (12-10-8-8)

Biserie

  1. a) Pulldowns (trekt) naar de voor open greep: 15 - 12 - 10 - 10
  2. b) Trasnuca pulldowns: 15 - 15 - 12 - 12 met langzame stijging en daling

Biserie

  1. a) Aangedreven pulldowns met driehoekige grip: 15 - 12 - 10 - 10
  2. b) Zittende rij met gesloten rugligging: 15 - 12 - 10 - 10

Biserie

  1. a) Krimp met tegenoverliggende balk: 15 - 12 - 10 - 10
  2. b) Barbell krimpt achter de rug: 15 - 12 - 10 - 10

Triserie

  1. a) 1-hand predikende halterkrul: 4 x 10 excentrisch (naar beneden) in 5 seconden
  2. b) Hamerkrul zittend op schuine bank: 4 x 8
  3. c) Krulstang op katrol: 4 x 10 houdt 2 seconden in contractie (hierboven)

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Het is een beetje moeilijk te beantwoorden, maar ik zou graag mijn eigen sportschool willen opzetten, mijn team van atleten willen hebben, maar vooral al getrouwd en met een zoon en natuurlijk kunnen zeggen dat ik al naar een meneer ben gegaan. Olympia.

Als je jezelf in een woord zou kunnen omschrijven, wat zou dat dan zijn?

Eigenwijs.

Gebruik je supplementen? Wat is je favoriet en waarom:

Ik denk dat de meest basale supplementen die nooit kunnen ontbreken, eiwitpoeder zijn, dat ook kan worden aangevuld met vast voedsel dat wordt geleverd door de blanken, borsten, vis en vlees en de vertakte aminozuren BCAA, al in volgorde van L-glutamine, creatine , L-carnitine, linolzuur CLA, thermogenen (branders) en stikstofoxide zijn belangrijk, deze laatste twee kunnen vervangen worden door koffie.

Waar kunnen lezers je volgen?

Ik sta op Instagram als @carloantonio_ifbb_pro

Op Facebook is mijn fanpagina en die van Nora Carlo en Nora FitCuple

Mijn persoonlijk profiel dat je kunt “volgen”: Carlo Antonio

Op Twitter als @Carlo_Antonio

Nog bedankt?

Allereerst Kit voor je tijd en interesse in dit interview voor je al bekende en prestigieuze tijdschrift MD Latino

Aan mijn familie die altijd bij me zijn in bijna alle competities, die me onvoorwaardelijk steunen, maar vooral mijn ouders die me het beste voorbeeld van het leven hebben gegeven als hardwerkende, eerlijke en sportieve mensen!

Tot de liefde van mijn leven, medeplichtige en levenspartner, Nora Prado, dat zij degene is die mijn slechte humeur doorstaat, omdat ze begrijpt hoe moeilijk dit is en dat ze er altijd is met haar liefde en bemoedigende woorden, die mijn dag aanvullen tot op de dag.

Aan mijn Sport Nutrition-teams, van pepe Paredes en Team Charro van Luis Lomelí, omdat ze me vertrouwden en me steunden om hierin door te gaan waar ik zo van hou.

Aan mijn vriend en coach Ólitteken, die ondanks de afstanden elke week in afwachting is van mijn fysiologische veranderingen en week na week mijn dieet en routines verandert.

Aan al mijn vrienden, volgers en lezers die zich bewust zijn van mijn voorbereiding met hun bemoedigende woorden, dat is de benzine die alle moeite aandrijft die men doet om het beste resultaat te behalen. Ik hoop dat je het interview leuk vindt en dat de routine als motivatie dient voor degenen die hier net mee beginnen.